top of page
Alle kaarten en kaartensets zijn te bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier >>>
Postcard set 'SOFTNESS'
Zes verschillende kaarten (zie foto's hieronder) in het thema ‘softness’, verpakt in een mooi handgemaakt linnen zakje. Je kunt de kaarten versturen voor verschillende gelegenheden maar ze zijn ook mooi om in te lijsten of om te gebruiken als onderdeel van een mood- of inspiratiebord.De foto’s op de kaarten zijn door mij gemaakt in verschillende landen (Spanje, Nederland, Portugal) .
€ 14,50 (excl. verzendkosten)

Postcard set 'JUNE'

Zes verschillende kaarten (zie foto's hieronder) in het thema ‘june’, verpakt in een mooi handgemaakt linnen zakje. Je kunt de kaarten versturen voor verschillende gelegenheden maar ze zijn ook mooi om in te lijsten of om te gebruiken als onderdeel van een mood- of inspiratiebord. De foto’s uit deze set zijn gemaakt in Spanje en Nederland. 

€ 14,50 (excl. verzendkosten)

Postcard set 'LIGHT'
Zes verschillende kaarten (zie foto's hieronder) in het thema ‘licht’, verpakt in een mooi handgemaakt linnen zakje. Je kunt de kaarten versturen voor verschillende gelegenheden maar ze zijn ook mooi om in te lijsten of om te gebruiken als onderdeel van een mood- of inspiratiebord. De foto’s op de kaarten zijn door mij gemaakt in verschillende landen (Spanje, Portugal, Nederland en Italië)  

€ 14,50 (excl. verzendkosten)
bottom of page